Palvelumme A:sta Ö:hön

Erikoisalaamme ovat räätälöidyt palvelukokonaisuukset pk-sektorin yrityksille. Sopivan pienenä ja ketteränä toimijana pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin heille parhaalla tavalla ja aina edulliseen hintaan. Meillä et maksa koskaan mistään turhasta!

Tilitoimistopalvelu. Arvonlisäverojen laskeminen, viranomaisilmoitukset, verotilin seuranta, raportointi, tilinpäätökset sekä kattava neuvonta taloushallinnon kysymyksissä – kun yhtiönne tarvitsee kaiken lakisääteisen kirjanpidon. Toteutamme sen aina oikein ja ajallaan hyvän tilitoimistotavan mukaisesti lain kirjainta noudattaen yrityksenne edut huomioiden ja uusimpia verosäädöksiä tarkasti seuraten. Täysin paperiton toiminta on jo mahdollista, käytössämme mm. eTasku, Visma Fivaldi Pro, V10-toiminnanohjausjärjestelmä (Profio360). Hoidamme kaikenkokoisten yritysten kirjanpidon toimialasta riippumatta ja palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun ja tilanteen mukaan. 

AnniTpModelPöytäSitting
Talousassistentti Anni toimessaan.

Isännöinti. Asiakaskuntaamme kuuluu toistakymmentä tyytyväistä taloyhtiöitä Oulun seudulla. Henkilökuntamme teknisen tietämyksen ansiosta pystymme hoitamaan kaikki kiinteistöjen hallintaan, arvon ylläpitämiseen ja sen kasvattamiseen tähtäävät toimet. Kiitos insinööritasoisen teknisen asiantuntijuuden olemme säästäneet asiakkaillemme merkittävästi aikaa ja rahaa tehden oikeita valintoja sekä taloverkkojen digitalisointihankkeissa että mittavissa vesikattojen, julkisivujen ja sadevesijärjestelmien perusparannusprojekteissa.

Taloushallintopalvelu. Kun yhtiönne tarvitsee liiketoimintaa tehostavan kumppanin. Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun se ei kuulu yrityksen ydinliikentoimintaan tai kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa. Myös myyntireskontran ja laskutuksenne voimme hoitaa me. Lisäksi veroilmoitukset, ostoreskontra, kustannuslaskenta, tulosraportointi, sopimusasiat, verosuunnittelu, tilinpäätökset, yhtiömuodon muutokset ja yrityksen perustaminen kuuluvat palveluihimme.

Lakiasiain konsultointi. Sukupolvenvaihdoksen, yhtiömuodon muutosten tai yrityskaupan kaltaisten yritysjärjestelyjen ollessa ajankohtaisia kannattaa meihin olla yhteydessä. Jos meillä sattuisi tarpeenne osalta olevan osaamisvajetta niin luotettavat laillistetut kumppanimme ovat käytettävissä kiperimmissäkin juridisissa kysymyksissä ja varmasti kokonaisedulliseen hintaan. 

EUH2020
Yksi mahdollinen rahoituslähde.

Rahoitus- ja hankevalmistelut. Avustamme valmistautumisessa uuden pääoman hankintaan, olittepa sitten asioimassa pankin, sijoittajan, ELY-keskuksen tai Tekesin (Business Finland 1.1.2018 lähtien) kanssa. Henkilöstöllämme on kokemusta myös EU-hankevalmisteluista! Entä jos sinun yrityksesi olisi mukana isossa EU-hankkeessa saaden toteutuneille kustannuksille jopa 75% avustusta? Tekniikan ja talouden laaja-alainen kokemuksemme ja merkittävät sidosryhmämme (pankit, lakitoimistot, vakuutusyhtiöt, tilintarkastajat, kiinteistönhuolto- ja rakennusliikkeet) taas mahdollistavat asiakkaillemme vankan tuen tulevaisuuden valinnoissa.

 

2016-06-09 10.34.17
Vaativampi remonttikohde.

Remontointi. Oletteko suunnittelemassa taloyhtiöllenne tai omakotitalollenne remonttia? Tarvitteko apua korjausrakentamisen toteuttamisessa? Meiltä löytyy huolella valitut yhteistyökumppanit kokonaisedullisimpaan ratkaisuun. Pystymme omasta kokemuksestamme analysoimaan hankkeiden tekniset vaatimukset ja tekemään parhaat valinnat itse toteuttajien valitsemiseksi. Tässä kohtaa varsinkin kannattaa luottaa ammattilaisen näkemykseen. Ja sitä meiltä löytyy. 

 

 

ICT-apu, SoMe- ja Web-sivujen toteutus. Intohimomme on uusien tekniikoiden käyttöönotto ja täysimittainen hyödyntäminen. PK-yrityksen koko tietotekniikka optimoidaan asiantuntijoidemme johdolla – haetaan teille edullisin ja takuuvarma ratkaisu! Tietoverkko ja -koneet, tulostimet, mobiililaitteet, varmuuskopiointi, pilvipalvelut. Meiltä löytyy myös webmastereita ja someguruja, jotka auttavat teidänkin yrityksen lentoon internetin ihmeellisessä maailmassa huomioiden Google Adwords -, Facebook- ja Youtube-mainonnan tekniikat. Uskomattoman pienellä panoksella voi saada suuria tuloksia!

Talkkaripalvelu. Kilauta, tekstaa (p. 040 770 2476) tai käytä whatsappia ja sovi meidän osaavat nuoret hoitamaan normaaleja kotiaskareitasi! Kertakäynnille tai toistuvasti. Lumityöt, nikkaroinnit, maalaustyöt, nurmikonleikkuu, pensasaidan leikkuu, puutarhanhoito ja kauppareissut esimerkkeinä. Hinta on varmasti sopuisa, toimimme tuntihinnalla koko Oulun alueella ja työn jälkeä valvotaan ammattilaisten toimesta.