Isännöintitoimisto Oulu

 

Isännöinti

Hoidamme kaikki kiinteistöjen hallintaan, arvon ylläpitämiseen ja kasvattamiseen tähtäävät toimet – meiltä löytyy myös aina aikaa asiakkaillemme! Tilipussilla oikeilla valinnoilla säästämme asiakkaillemme merkittävästi aikaa ja rahaaesimerkkeinä antenniverkkojen digitalisointi, internet-liittymät, katto- ja putkistoremontit sekä yleistä asumistasoa parantavat hankkeet. Tilipussin isännöintikohteissa tärkeää on etenkin kulujen pitäminen minimissä, tasainen vastike sekä kiinteistöjen arvon nouseminen.

Taloyhtiönne hallitus saa meistä varmasti luotettavan kumppanin.

Tutustu palvelupaketteihimme alhaalla.

Täytä tarjouslomakkeemme tästä.

 

 

Tekninen Isännöinti

Meillä Tilipussilla ammatti-isännöitsijämme sekä insinöörimme toimivat saman katon alla, joten hankkeiden suunnittelu, kilpailutus ja valvonta hoituvat ilman välikäsiä. Osaamisesta ja kokemuksesta vastaavat ITS- ja AIT-isännöitsijämme sekä MBA- ja DI-erikoisosaajamme. Tiimistä löytyy yli 10 vuotta kokemusta VTT:n erikoistutkijana – tiedämme miten menetellä vaikeimmissakin tilanteissa. Taloyhtiössä teknistä isännöitsijää tarvitaan lähes aina, kun teknisiä tarpeita tai ongelmia ilmenee. Näistä esimerkkeinä vesivahingot, sisäilmaongelmat tai osakkaan muutostyöt.

 

 

Hallinnollinen Isännöinti

Hallinnollinen isännöintimme sisältää taloyhtiön hallintoon liittyvät asiat, kuten yhtiö- ja hallituskokoukset. Taloyhtiönkokoukset onnistuvat paikan päällä taloyhtiössä, jonka lisäksi toimistossamme on toimivat neuvottelutilat. Hallinnollisiin tehtäviin kuuluu myös ilmoitustehtävät viranomaisille sekä muiden hallinnollisten tehtävien ja ylläpidon seurannan perusperiaatteet.

 

 

Sähköinen Isännöinti

  • Halutessanne perustamme teille salasanasuojatun oman mobiilin tiedotussivun sopuhintaan 68 € (perustamismaksu). Sivu voi sisältää tekstiä, kuvia ja videoita. Kuukausimaksu 18 €/kk sisältää valmiin materiaalin päivitykset sivulle 4 krt kuukaudessa. Ylimenevät päivitykset 18 €/kpl. Tämän avulla tärkeät asiat saa nopeasti ja helposti kaikkien taloyhtiön asukkaiden tietoon!
  • Projektien ja tehtävien hallinnassa isännöitsijän, hallituksen ja asukkaiden kanssa käytämme esimerkiksi Evernote-ohjelmistoa. Näin ei yksikään tehtävä jää tekemättä unohtamisen vuoksi. Perustamismaksu 68 € ja kuukausimaksu sisältäen ylläpidon ja tehtävien hallinnan/aikataulutuksen 18 €/kk.
  • Kaikki taloyhtiön sähköinen materiaali hallitusta ja taloyhtiötä varten voidaan koota vaikkapa Google Driveen. Perustamismaksu 68 € ja kuukausimaksu sisältäen ylläpidon ja tiedostojen siirron ja hallinnan 18 €/kk.
  • Tietosuoja-asetusten puitteissa taloyhtiön vastikkeet, ostot, tilit ja kirjanpito ovat verkossa seurattavissanne. Ei enää yhtään ikäviä yllätyksiä. Perustamismaksu 88 € euroa. Kuukausihinta määräytyy käytöoikeuksien mukaan, alkaen 58 €/kk.
  • Mikäli sähköinen viestintä ei ole teidän juttunne, perinteinen kirjeposti ja ilmoitustauluviestintä ovat toki käytössä.

 

 

Palvelupakettimme

 

Kartano

(kiinteä sovittu kk-hinta ”all-inclusive-home”, kaikkien palveluiden keskitetty hallinta, vuosittainen yhteinen kehityshanke)

Lukaali

(alk. vain 18€/asunto, taloushallinto, kiinteistö- ja huoltokirjanpito, kiinteä kuukausiveloitus + lisätyöt alk. 48€/h oman valinnan mukaan)

Talli

(alk.48 €/h tai sopimuksen mukaan, taloushallinto, vain sähköistä palvelua, muut tarpeet erikseen tilauksesta alk. 48€/h)

Räätäli – kaikki palvelut sopimuksen mukaan! Myös neliöhintaveloituksella.

1-3 isännöintipakettimme sisältävät myös seuraavat palvelut: Kirjanpidon seuranta – hallitus ja tarkastajat voivat seurata netin välityksellä kirjanpitoa ja saapuvia laskuja omalta kotikoneelta. Tavoitettavuus 24/7 – Isännöitsijöiden ollessa varattuja ottaa asiakaspalvelu viestin vastaan ja välittää sen eteenpäin. Chat-palvelu arkisin klo. 9–16. Meille voit lähettää myös Facebookin kautta viestin, jolla tavoitat koko henkilöstömme.

 

Asiakastuki

Kaikki Tilipussi Isännöintitoimiston asiakastukeen liittyvät asiat kuten muuttoilmoitukset, vesimittarin lukemat, muutosilmoitukset, asennus- ja isännöitsijätodistukset löydät täältä.

 

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).