Isännöintitoimisto Oulu

 

isännöinti

Isännöinti

Hoidamme kaikki kiinteistöjen hallintaan, arvon ylläpitämiseen ja kasvattamiseen tähtäävät toimet – meiltä löytyy myös aina aikaa asiakkaillemme! Oikeilla valinnoilla säästämme asiakkaillemme aikaa ja rahaa kilpailutamme huolella vuosittain jätehuollot, vakuutukset ja huoltoyhtiöpalvelut. Isot ja pienet remontit kuin myös kaikki yleistä asumistasoa parantavat hankkeet valitsemme tiukalla seulalla insinöörien avustuksella – isännöintikohteissamme tärkeää on kulujen pitäminen minimissä, tasainen vastike, huoleton asuminen sekä kiinteistöjen arvon nouseminen.

Taloyhtiönne hallitus saa meistä aina luotettavan kumppanin.

Tutustu palvelupaketteihimme alla.

Täytä tarjouspyyntölomakkeemme vaikka heti tästä. Tarjoukseemme kuuluu aina myös yksityiskohtainen hinnasto, joka listaa erillisveloitettavat asiat, joita ei ole täällä sivuilla mainittu.

 

 

tekninen isännöinti

Tekninen Isännöinti

Meillä Tilipussilla ammatti-isännöitsijämme sekä insinöörimme toimivat saman katon alla, joten meillä Tilipussissa hankkeiden suunnittelu, kilpailutus ja valvonta hoituvat ilman välikäsiä. Osaamisesta ja kokemuksesta vastaavat ITS- ja AIT-isännöitsijämme sekä MBA- ja DI-erikoisosaajamme. Tiimistä löytyy myös yli 10 vuotta kokemusta VTT:n erikoistutkijana – tiedämme miten menetellä vaikeimmissakin tilanteissa. Taloyhtiössä teknistä isännöitsijää tarvitaan lähes aina kun parannus- ja korjauskohteita mietitään. Näistä esimerkkeinä vesivahingot, sisäilmaongelmat tai osakkaan muutostyöt. Tervetuloa Tilipussin asiakkaaksi nauttimaan näistä eduista!

 

 

hallinnollinen isännöinti

Hallinnollinen Isännöinti

Hallinnollinen isännöintimme sisältää kaikki taloyhtiön hallintaan liittyvät asiat, kuten yhtiö- ja hallituskokoukset, viranomaisilmoitukset sekä muiden hallinnollisten tehtävien ja ylläpidon seuranta. Taloyhtiökokoukset onnistuvat paikan päällä yhtiössänne tai etäkokouksin tai toimistomme omissa neuvottelutiloissa.

 

 

sähköinen isännöinti

Sähköinen Isännöinti

VELOITUKSETTA – Whatsapp, FB, Telegram, Signal viestimien joustava ryhmäyhteydenpito. Hallitukselle ja taloyhtiölle omat ryhmät.

ERILLISVELOITUKSELLA SEURAAVAT:

  • Taloyhtiön oma tiedotussivusto nettiin. Pelastussuunnitelma, toimittajatiedot (jätehuolto, kiinteistöhuolto, tietoliikenne, energian toimittajat jne), pöytäkirjat, järjestyssäännöt, tiedotteet). Perustamismaksu 98 €. Kuukausimaksu 38 €/kk sisältää valmiin materiaalin päivitykset sivulle 4 krt vuodessa. Ylimenevät päivitykset 18 €/kpl. Tämän avulla tärkeät asiat saa nopeasti ja helposti KAIKKIEN TALOYHTIÖN ASUKKAIDEN TIETOON.
  • Taloyhtiön vastikkeet, ostot, tilit ja kirjanpito ovat verkossa seurattavissanne Visma Fivaldi -ohjelmistolla. Ei enää ikäviä yllätyksiä talouslukujen kanssa. Perustamismaksu 88 € euroa. Kuukausihinta määräytyy käyttöoikeuksien mukaan, alkaen 58 €/kk. HALLITUKSEN KÄYTTÖÖN.
  • Mikäli sähköinen viestintä ei ole teidän juttunne, perinteinen kirjeposti ja ilmoitustauluviestintä ovat tietysti aina käytössä.

Palvelupakettimme

 

A. Kartano

(kiinteä sovittu kk-hinta ”all-inclusive-home”, kaikkien palveluiden keskitetty hallinta, vuosittainen yhteinen kehityshanke sis. hintaan)

B. Lukaali

(alk. vain 18€/asunto, taloushallinto, kiinteistö- ja huoltokirjanpito, kiinteä kuukausiveloitus + lisätyöt (remonttien valvonta, selvitykset, tekniset analyysit) oman valinnan mukaan alk. 48€/h )

C. Talli

(alk.48 €/h tai sopimuksen mukaan, taloushallinto, vain sähköistä palvelua, muut tarpeet erikseen tilauksesta alk. 48€/h)

D. Räätäli – kaikki palvelut sopimuksen mukaan! Myös neliöhintaveloituksella.

1-3 isännöintipakettimme sisältävät myös seuraavat palvelut: Kirjanpidon seuranta – hallitus ja tarkastajat voivat seurata netin välityksellä kirjanpitoa ja saapuvia laskuja omalta kotikoneelta. Tavoitettavuus 24/7 – Isännöitsijöiden ollessa varattuja ottaa asiakaspalvelu viestin vastaan ja välittää sen eteenpäin. Chat-palvelu arkisin klo. 9–16. Meille voit lähettää myös Facebookin kautta viestin, jolla tavoitat koko henkilöstömme.

 

Isännöinti AsiakastukiIsännöinti Asiakastuki

Kaikki Tilipussi Isännöintitoimiston asiakastukeen liittyvät asiat kuten muuttoilmoitukset, vesimittarin lukemat, muutosilmoitukset, asennus- ja isännöitsijätodistukset löydät täältä.

 

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).