Tietotekniikka

Suunnittelemme ja toteutamme “avaimet käteen” periaatteella kokonaisedullisimman ratkaisun yrityksellenne. Tarpeet käydään teidän kanssa yhdessä läpi ja sen jälkeen voitte jättää toteutuksen huoleksemme – te pääsette nauttimaan huippuunsa viritetystä IT-infrastruktuurista!

Halutessanne käymme läpi kaiken laitteistokannan, verkot, tilaamanne palvelut (webhotellit ja liittymät), valvontakamerat ja jopa tabletit/matkapuhelimenne niiden sisältämine applikaatioineen. Tavoitteena selvittää mikä olisi juuri teidän tapauksessa paras kokonaisuus. Ja jos haluatte välttämättä tehdä jonkin kohdan itse, sekin onnistuu. Kustannukset jäävät varmasti alle sen kuin jos itse käyttäisitte arvokasta aikaanne ja etsisitte parhaita mahdollisia vaihtoehtoja toteutuksineen.

Referenssinä voimme esittää oman toimipaikkamme mallikaan kokonaisuuden, jossa oma lähiverkkomme sisältää kattavat salatut/avoimet vierasverkot (WiFi), tulostimet myös mobiilisovelluksille (tulosta suoraan puhelimestasi), varmuuskopiointijärjestelmän oman talon sisällä (emme ole ulkopuolisten varassa), valvontakameramme näyttö jokaisen työntekijämme matkapuhelimessa ja niin edelleen. Ja kustannukset ovat silti yksityistalouden hintaluokassa! Kannattaa todella kysyä tätäkin palveluamme.