Tietotekniikka

Tietotekniikan tuki – tätä ei ole kenelläkään muulla! Apua jo yhdellä 5 min. soitolla. Soita p. 040 7702476.

Lisäksi, yrityksenne koko tietotekniikka voidaan optimoida asiantuntijoidemme johdolla – haetaan teille se paras ratkaisu! Tietoverkko ja -koneet, tulostimet, mobiililaitteet sekä varmuuskopiointi ja pilvipalvelusuunnitelmat, yhdestä ja samasta paikasta, meiltä Tekniikka- ja Taloustoimisto Tilipussista! Älä pohdi enää palkkaavasi erillisen sorvariporukan, joka tekee kärpäsestäkin härkäsen – toimiva kokonaisuus rakennetaan kokonaisnäkemyksellä, mikä koostuu pienistä oikeista valinnoista. Mistään ylimääräisestä ei kannata maksaa!

Suunnittelemme ja toteutamme ”avaimet käteen” periaatteella kokonaisedullisimman ratkaisun yrityksellenne. Tarpeet käydään teidän kanssa yhdessä läpi ja sen jälkeen voitte jättää toteutuksen huoleksemme – te pääsette nauttimaan huippuunsa viritetystä IT-infrastruktuurista!

Halutessanne käymme läpi kaiken laitteistokannan, verkot, tilaamanne palvelut (webhotellit ja liittymät), valvontakamerat ja jopa tabletit/matkapuhelimenne niiden sisältämine applikaatioineen. Tavoitteena selvittää mikä olisi juuri teidän tapauksessa paras kokonaisuus. Ja jos haluatte välttämättä tehdä jonkin kohdan itse, sekin onnistuu. Kustannukset jäävät varmasti alle sen kuin jos itse käyttäisitte arvokasta aikaanne ja etsisitte parhaita mahdollisia vaihtoehtoja toteutuksineen.

Referenssinä voimme esittää oman toimipaikkamme mallikaan kokonaisuuden, jossa oma lähiverkkomme sisältää kattavat salatut/avoimet vierasverkot (WiFi), tulostimet myös mobiilisovelluksille (tulosta suoraan puhelimestasi), varmuuskopiointijärjestelmän oman talon sisällä (emme ole ulkopuolisten varassa), valvontakameramme näyttö jokaisen työntekijämme matkapuhelimessa ja niin edelleen. Ja kustannukset ovat silti yksityistalouden hintaluokassa! Kannattaa todella kysyä tätäkin palveluamme.