Avoimet paikat

Päivitetty 25.09.2020

Etsimme sinua reipas ja aktiivinen taloushallinnon osaaja – (#kirjanpito, #myynti-ja ostoreskontra, #palkanlaskenta, #talouspäällikön assistentti, #asiakaspalvelu).
Kiinnostaisiko sinua työskennellä mielenkiintoisissa tehtävissä 2030-luvun tilitoimistossa? Etsitkö ehkä harjoittelupaikkaa motivoivassa joukkueessa? Oletko skarppi, rohkea ja kehittymishaluinen, työtavoiltasi järjestelmällinen ja tarkka henkilö? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme talousosaaja (nimikkeellä business specialist/senior business specialist, kokemuksen mukaan).
Yrityksemme Taloustoimisto Tilipussi on auktorisoitu toimistokokonaisuus, jossa pääset työskentelemään tärkeänä asiantuntijana taloushallinnon ja laskentatoimen tiimeissämme. Kuulut tiiviiseen, eteenpäin menevään ja kannustavaan kauppatieteiden moniosaajien joukkoon. Päivittäisiin työtehtäviisi olemme suunnitelleet kuuluviksi sähköisen kirjanpidon ja palkanlaskennan toimia, pk-yritysten innostavaa taloushallintoa, toimistollamme tapahtuvaa asiakaspalvelua ja kiinnostuksesi mukaan myös kiinteistöhallinnan tehtävät voivat olla pian hallinnassasi! Aktiivisella asenteellasi pääset mukaan pk-yritysten kehittämiseen ja vaikka piankin asiakasvastuullisiin tehtäviin – silti sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, kukapa olisi. Annamme sinulle eväät kehittyä alasi huipuksi kattavalla koulutustarjonnalla. Myös palkitseminen muistetaan – palkkasi on heti alkuun kilpailukykyinen, ja nousee varmasti osaamisen ja vastuiden kasvun mukana! 
Pääasialliset työtehtävät:
Pk-asiakasyritystemme taloushallinto (ml. budjetointi, alv-kysymykset, kannattavuus/tunnuslukuanalyysit)
Asiakasyritystemme päivittäinen sähköinen kirjanpito sekä konsultoiva rooli talousasioissa, jopa markkinointikysymyksissä. Kaikki yrittäjien olojen parantaminen on intohimomme!
Asuntoyhtiöiden ja kiinteistöjen taloushallinto.
Mahdollisuus myös osallistua varsinaiseen yhteydenpitoon ja suhteiden rakentamiseen nykyisten ja tulevien asiakkaiden suuntaan. Asiakaskunnastamme löytyy myös ulkomaankauppaa tekeviä yrityksiä!
Odotamme sinulta:
Soveltuvaa opintotaustaa, esim. laskentatoimi/liiketalous tai yleisemmin kauppatieteet.
Järjestelmällistä, tarkkaa sekä oma-aloitteista/aktiivista otetta.
Tuloksellista sekä tavoitteellista asennetta.
Katsomme eduksi:
Vahva kirjanpidon osaaminen.
Palkanlaskentataidot.
Itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työote.
Sosiaaliset ja SoMe/SoSe -taidot.
Aiempi työskentely Visma Fivaldi, Procountor tai Adminet -ohjelmistojen parissa.
Uuden oppiminen nopeasti on myös arvostuksissamme korkealla, ja hyvä opiskelumenestys aina plussaa.
Tarjoamme sinulle:
Laadukkaan ja ammattitaitoisen perehdytyksen.
Loistavan kasvuympäristön – meillä työpäivät ovat monipuolisia, positiivisessa mielessä – kyllä!
Mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät erilaisten pk-yritysten parissa.
Vakinaisen tai osa-aikaisen työsuhteen, meillä edetään aina yhdessä neuvotellen ja kaikkien hyöty huomioiden.
Erinomaiset kehittymismahdollisuudet – ml. KLT-koulutukseen osallistumista voimme tukea 100%.
Rennon ja kannustavan työyhteisön – tiimissämme tehdään “kerralla valmista ja kukin parhaalla osaamisellaan”, mutta muistamme myös rentoutua ja juhlia onnistumisia. Meille on tärkeää innostava yhteishenki ja huolenpito arvokkaista osaajistamme. Työsuhde-etuihin kuuluu liikunta- ja kulttuurisetelit, toimistolla vieraileva hieroja, liukuva työaika, joustava etätyö, henkilöstöjuhlat, vapaa-ajan tilojen käyttömahdollisuus Pohjois-Suomessa sekä paljon muuta!
Muuta tietoa:
Mikäli tunnistit itsesi – hae tehtävään vapaamuotoisella hakemuksella viipymättä, sillä etenemme per heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on pe 09.10.2020 klo 12.00 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marita Rautio.
Ajankohta ja kesto: Paikka voidaan täyttää heti sopivan hakijan myötä.
Tyyppi: Vakituinen, osa- tai kokoaikainen. Sovitaan yhdessä.
Työaika: Liukuva kello 8-16 (vapaasti neuvoteltavissa).
Työn luonne: täysaikainen 5pv/vko tai 18-25h/vko osa-aikaisesti opintojen ohessa (neuvoteltavissa). Halutessasi myös etätyö/etäpäivät 0-100% onnistuu.
Palkka: Sopimuksen mukaan, taulukoita kunnioittaen.
Sijainti: Oulu
Viimeinen hakupäivä: pe 09.10.2020
Koulutusalavalinta: Kauppa- ja taloustieteet
Työnantajan tiedot: Marita Rautio
puh.  +358 40 5774864  (ark. klo 15-17)
Taloustoimisto Tilipussi
Toimiston/työpaikan osoite: Ruotutie 10, 90630 Oulu.

Työpaikkailmoituksemme löytyy myös täältä Tilipussi hakee taloushallinnon osaajaa

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Muuta yleistä:

Pyrimme jatkuvasti palkkaamaan hyviä tyyppejä vakituiseen työsuhteeseen tai harjoittelijoiksi ja näin viemään Suomea osaltamme eteenpäin! Siispä sinä aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen/konsultoivaan työhön kykenevä Tilipussin toimialan kyky, ota yhteyttä ja tule jakamaan työtehtäviä ja menestymisen mahdollisuuksia samanhenkiseen porukkaamme. Aiemmalla kokemuksella ei niin väliä mutta tuloksellisuudella ja tavoitteellisuudella sitäkin enemmän. Uuden oppiminen nopeasti on myös arvostuksissamme korkealla ja hyvä koulumenestys aina plussaa.

Mikäli tunnistat itseäsi yläpuolelta tekstistä lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi niin olemme yhteydessä.

Klikkaa tästä.

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).