Tilitoimisto Oulu

kirjanpito Oulu

Kirjanpito

Kaipaatko ketterämpää kirjanpitoa?

Meiltä saat kaikki lakisääteiset tilitoimistopalvelut saman katon alta. Kirjanpidon lisäksi keskitymme yrityksesi tunnuslukuihin sekä menestymiseen. Olemme aidosti kiinnostuneita liiketoimintasi kehittämisestä ja sparraamisesta. Annamme säännöllisesti kehitysvinkkejä, tapaamme kuukausittain lukujasi tarkastellen sekä autamme palveluiden ja asiakkuuksien kannattavuuden kasvattamisessa.

Tähtäämme aina yrityksen tuloksen maksimointiin – yli 35 vuoden kokemuksella.

Pyydä tarjous tästä.

 

sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito

Lähes kaikissa yrityksissä sähköinen kirjanpito on yhä ajankohtaisempaa sen vaivattomuuden sekä tehokkuuden takia. Sähköisen kirjanpidon ansiosta olet myös aina reaaliaikaisesti kartalla siitä, miltä yrityksesi taloustilanne näyttää ja mihin suuntaan se on menossa. Ostaessasi yritykselle jotakin liiketoimintaan kuuluvaa, voit napata kuitista kuvan puhelimellasi ja saat sen heti siirrettyä kirjanpito-ohjelmaamme.

Sähköistämisessä säästät aikaa sekä pinokaupalla paperia. Säästyneen ajan voimme hyödyntää esimerkiksi liiketoimintasi sparraamiseen.

 

palkanlaskenta Oulu

Palkanlaskenta

Pänniikö palkanlaskenta? Hoidamme asiakkaiden palkanlaskennan ja pidämme huolta siitä, että palkat menevät maksuun sovittuna päivänä. Palkanlaskentapalveluihimme sisältyy palkkatapahtumien käsittely, maksatus, raportointi sekä sähköinen arkistointi. Otamme huomioon aina asiakkaan omien järjestelmien yhteensovittamisen palkanlaskennassamme.

Ulkoista yrityksesi palkanlaskenta ja jätä koko palkkahallinto vastuullemme – me hoidamme sen!

 

taloushallinto oulu

Taloushallinto

Tilipussin taloushallinto on teitä varten, kun yhtiönne tarvitsee liiketoimintaa tehostavan kumppanin – tai tarvetta on saada organisaatioon talouspäällikkö, vuokrattu huippuammattilainen! Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun sen pyörittäminen ei kuulu yrityksen ydinliiketoimintaan ja kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa.

Lue lisää täältä.

 

henkilökohtainen palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Meille Tilipussilaisille on tärkeää tuottaa asiakkaille muutakin kuin kirjanpito- ja talousraportteja. Haluamme luoda asiakkaalle tietoa ymmärrettävässä muodossa, ruohonjuuritasolla, jotta pääsemme yrittäjän tavoitteita kohti entistäkin tehokkaammin.

Tärkein päämäärämme on tehdä sinun arjestasi sujuvampaa ja yksinkertaisempaa – niin, että ymmärrät oikeasti yrityksesi taloutta.

 

tietoturva

Tietoturva

Otamme huomioon asiakkaan liiketoiminnassa kaikki tietoturvallisuus asiat ja opastamme niiden hallinnassa.

 

 

 

Pyydä tarjous tästä.

Tilipussi – Visma Fivaldi kumppani

Tilipussi – Procountor Hopea partneri

Hyötylinkkejä taloushallintoon.

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).