Taloushallinto

Kaikki tilitoimisto-, taloushallinto- ja palkanlaskentapalvelut meiltä kokonaisedullisesti.  Olemme Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.  Alan korkeat osaamisvaatimukset varmistetaan ulkoisella auditoinnilla vuosittain. Asiakastyytyväisyys on yksi arvoistamme ja siitä pidämme ehdoitta kiinni. Asiakaskuntamme kokonaisliikevaihto v.2017 oli yli 23 Meur, joten näyttöä löytyy isompienkin asiakkaiden palvelusta. Meillä ei keskitytä vain saavutettuihin lukuihin vaan annamme reilusti palautetta mitä kannattaisi tehdä jatkossa. Myös rahoituksen hankinta pankista tai yritystukina on erikoisosaamistamme – olemme tottuneet asioimaan niin Business Finlandin kuin ELY-keskustenkin kanssa. Myös EU-hankkeet ja patentointi ilman ulkopuolista konsultointia onnistuu. Kerro mitkä ovat tarpeenne niin me kerromme miten voimme olla avuksi.

taloushallinto, kirjanpito, tilitoimisto Oulu
Viihtyiset toimitilat Korvensuoralla hyvien yhteyksien varrella. Ilmaiset parkkitilat ❤ .

Taloushallinto – tilitoimistopalvelu, kirjanpito

Arvonlisäverojen laskeminen, viranomaisilmoitukset, verotilin seuranta, raportointi, tilinpäätökset sekä kattava neuvonta taloushallinnon kysymyksissä – kun yhtiönne tarvitsee kaiken lakisääteisen kirjanpidon. Toteutamme sen aina oikein ja ajallaan hyvän tilitoimistotavan mukaisesti lain kirjainta noudattaen yrityksenne edut huomioiden ja uusimpia verosäädöksiä tarkasti seuraten. Täysin paperiton toiminta on jo mahdollista, käytössämme eTasku, Visma Fivaldi Pro, V10-toiminnanohjausjärjestelmä (Profio360), Microsoft BI ja Microsoft Flow. Hoidamme PK-yritysten kirjanpidon lähes toimialasta riippumatta, mutta erityisesti teollisuuteen ja rakennusalalle, ja palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun ja tilanteen mukaan. Meidän asiakkaana ei voi olla menestymättä! 

Taloushallinto – ulkoisena palveluna

Kun yhtiönne tarvitsee liiketoimintaa tehostavan kumppanin. Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun se ei kuulu yrityksen ydinliikentoimintaan tai kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa. Myös myyntireskontra ja laskutus hoidetaan jo 70% automaatioasteella, tavoitteena 90% v.2019 loppuun mennessä. Lisäksi veroilmoitukset, ostoreskontra, kustannuslaskenta, tulosraportointi, sopimusasiat, verosuunnittelu, tilinpäätökset, yhtiömuodon muutokset ja yrityksen perustaminen kuuluvat palettiimme.

Taloushallinto – Palkanlaskenta 

Palvelemme teitä seuraavilla osa-alueilla:

Tilastojen ylläpito
Palkkojen ja tilitysten maksatus
Viranomaisilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille
Kaikki hakemusten laadinta ja käsittely
Sisäinen laskenta ja johdon konsultointi
HR-palvelut – henkilöstön virkistys, kehityskeskustelut, työsuhde-edut, koulutus, työterveyspalveluiden kilpailutus ja hankinta.

Työsopimussuunnittelu- ja toteutus
Työehtosopimussuunnittelu- ja toteutus
Henkilöstökäsikirjat
Raportointi
Tietojen koonta

Räätälöidyt taulukot
Tuntilappusuunnittelu
Asiakkaan omien järjestelmien yhteensovittaminen palkanlaskentaan.

Hyötylinkkejä taloushallintoon.

Ota yhteyttä (p. 040 5774864) niin jutellaan lisää. Tarjouspyyntölomake aukeaa tästä!

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).