Taloushallinto

Kaikki tilitoimisto-, taloushallinto- ja palkanlaskentapalvelut meiltä kokonaisedullisesti. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.  Alan korkeat osaamisvaatimukset varmistetaan vuosittain. Asiakastyytyväisyys on yksi arvoistamme ja siitä pidämme ehdoitta kiinni. Asiakaskuntamme kokonaisliikevaihto v.2017 yli 23 Meur, joten isommatkin asiakkaat tulevat meillä erinomaisesti palvelluiksi.

taloushallinto, tilitoimisto Oulu

Tilitoimistopalvelu

Arvonlisäverojen laskeminen, viranomaisilmoitukset, verotilin seuranta, raportointi, tilinpäätökset sekä kattava neuvonta taloushallinnon kysymyksissä – kun yhtiönne tarvitsee kaiken lakisääteisen kirjanpidon. Toteutamme sen aina oikein ja ajallaan hyvän tilitoimistotavan mukaisesti lain kirjainta noudattaen yrityksenne edut huomioiden ja uusimpia verosäädöksiä tarkasti seuraten. Täysin paperiton toiminta on jo mahdollista, käytössämme mm. eTasku, Visma Fivaldi Pro, V10-toiminnanohjausjärjestelmä (Profio360). Hoidamme kaikenkokoisten yritysten kirjanpidon toimialasta riippumatta ja palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun ja tilanteen mukaan. 

Taloushallinto ulkoisena palveluna

Kun yhtiönne tarvitsee liiketoimintaa tehostavan kumppanin. Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun se ei kuulu yrityksen ydinliikentoimintaan tai kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa. Myös myyntireskontran ja laskutuksenne voimme hoitaa me. Lisäksi veroilmoitukset, ostoreskontra, kustannuslaskenta, tulosraportointi, sopimusasiat, verosuunnittelu, tilinpäätökset, yhtiömuodon muutokset ja yrityksen perustaminen kuuluvat palettiimme.

Palkanlaskenta 

Palvelemme teitä seuraavilla osa-alueilla:

Tilastojen ylläpito
Palkkojen ja tilitysten maksatus
Viranomaisilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille
Hakemusten laadinta ja käsittely
Sisäinen laskenta
HR-palvelut

Työsopimussuunnittelu
Työehtosopimussuunnittelu
Henkilöstökäsikirjat
Raportointi
Tietojen koonta

Räätälöidyt taulukot
Tuntilappusuunnittelu
Asiakkaan omien järjestelmien yhteensovittaminen palkanlaskentaan.

Hyötylinkkejä taloushallintoon.

Ota yhteyttä (p. 040 5774864) niin jutellaan lisää. Tarjouspyyntölomake aukeaa tästä!

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).