Kirjanpito

Kaikki kirjanpito-, tilitoimisto-, taloushallinto- ja palkanlaskentapalvelut meiltä kokonaisedullisesti. Pyydä hinta tästä!

Kaikki lakisääteiset tilitoimistopalvelut yhdeltä luukulta! Saat yksilöityä henkilökohtaista palvelua nimetyiltä ammattilaisiltamme. Näin maksimoit laskutettavan työaikasi, kun aika ei tuhlaudu papereiden pyörittelyyn ja haalimiseen. Lupaamme – ensimmäisen kassavirta-analyysimme jälkeen liiketoimintasi tehostuu 10%! Tuloslaskelmat, taseet ja kassavirrat reaaliajassa ruudullasi oman mielen mukaan räätälöityinä graafeina ja mittareina? Myyntityösi tulokset näkyvät välittömästi. Vilkaise uutta virtuaalista käyttöympäristöämme – automaatioaste jo 80%. Täällä ei tuhlata aikaa rutiineihin.

  • Taktinen taloushallinto – tukea strategiatyöhön, budjetointiin, myyntiin ja markkinointiin sekä perinteisissä että some-kanavissa.
  • Optimoitu taloushallinto – kirjanpito ongelmat minimissä ja yrityksenne kustannukset kurissa.
  • Lisää rahaa? Kontaktimme eri sijoittajiin ja pankkeihin käytössäsi.
  • Napakat tuloslaskelma-, kassa- ja tasearvioinnit – olkoon kohteena rahoitushakemus, yrityksen arvonmääritys tai johdon tarpeet.
  • Yritysten johtoryhmäkokousten materiaali – selkeät raportit, ydinasiat heti esillä.
  • Talousasiantuntijamme halutessanne mukana johtoryhmässänne – talouspäällikkö-palvelu!
  • EU-, Business Finland – ja Ely-hankkeet/hakemukset, neuvonta ja laadinta.

Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen.  Alan korkeat osaamisvaatimukset varmistetaan ulkoisella auditoinnilla vuosittain. Asiakastyytyväisyys on yksi arvoistamme ja siitä pidämme ehdoitta kiinni. Asiakaskuntamme kokonaisliikevaihto v.2018 oli yli 23 Meur, joten näyttöä löytyy isompienkin asiakkaiden palvelusta. Meillä ei keskitytä vain saavutettuihin lukuihin vaan annamme reilusti palautetta mitä kannattaisi tehdä jatkossa. Myös rahoituksen hankinta pankista tai yritystukina on erikoisosaamistamme – olemme tottuneet asioimaan niin Business Finlandin kuin ELY-keskustenkin kanssa. Myös EU-hankkeet ja patentointi ilman ulkopuolista konsultointia onnistuu. Kerro mitkä ovat tarpeenne niin me autamme!

taloushallinto, kirjanpito, tilitoimisto Oulu
Viihtyiset toimitilat.
Tili- ja Isännöitsijätoimisto Tilipussi
Paljon ilmaista parkkitilaa. Mukava kokousympäristö. Tervetuloa!

Taloushallinto – tilitoimistopalvelu, kirjanpito

Arvonlisäverojen laskeminen, viranomaisilmoitukset, verotilin seuranta, raportointi, tilinpäätökset sekä kattava neuvonta taloushallinnon kysymyksissä – kun yhtiönne tarvitsee kaiken lakisääteisen kirjanpidon. Toteutamme sen aina oikein ja ajallaan hyvän tilitoimistotavan mukaisesti lain kirjainta noudattaen yrityksenne edut huomioiden ja uusimpia verosäädöksiä tarkasti seuraten. Täysin paperiton toiminta on jo mahdollista, käytössämme eTasku, Visma Fivaldi Pro, V10-toiminnanohjausjärjestelmä (Profio360), Microsoft BI ja Microsoft Flow. Hoidamme PK-yritysten kirjanpidon lähes toimialasta riippumatta, mutta erityisesti teollisuuteen ja rakennusalalle, ja palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun ja tilanteen mukaan. Meidän asiakkaana ei voi olla menestymättä! 

Taloushallinto – ulkoisena palveluna

Kun yhtiönne tarvitsee liiketoimintaa tehostavan kumppanin. Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun se ei kuulu yrityksen ydinliikentoimintaan tai kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa. Myös myyntireskontra ja laskutus hoidetaan jo 70% automaatioasteella, tavoitteena 90% v.2019 loppuun mennessä. Lisäksi veroilmoitukset, ostoreskontra, kustannuslaskenta, tulosraportointi, sopimusasiat, verosuunnittelu, tilinpäätökset, yhtiömuodon muutokset ja yrityksen perustaminen kuuluvat palettiimme.

Taloushallinto – palkanlaskenta 

Palvelemme teitä seuraavilla osa-alueilla:

Tilastojen ylläpito
Palkkojen ja tilitysten maksatus
Viranomaisilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille
Kaikki hakemusten laadinta ja käsittely
Sisäinen laskenta ja johdon konsultointi
HR-palvelut – henkilöstön virkistys, kehityskeskustelut, työsuhde-edut, koulutus, työterveyspalveluiden kilpailutus ja hankinta.

Työsopimussuunnittelu- ja toteutus
Työehtosopimussuunnittelu- ja toteutus
Henkilöstökäsikirjat
Raportointi
Tietojen koonta

Räätälöidyt taulukot
Tuntilappusuunnittelu
Asiakkaan omien järjestelmien yhteensovittaminen palkanlaskentaan.

Ota yhteyttä (p. 040 5774864) niin jutellaan lisää. Pyydä hinta tästä!

Kuvaa oma räätälöity paketti ja pyydä hinta tästä!

Tilaa valmiiden Startup, Small, Medium ja Large -pakettiemme hinnat ja kuvaukset sähköpostiisi tästä!

Hyötylinkkejä taloushallintoon.

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).