Kirjanpito

Kirjanpito, tilinpäätökset, osto- ja myyntireskontra. Palkanlaskenta. Tilitoimisto Tilipussi – kokonaisedullisesti. Pyydä hinta tästä!

Kaikki lakisääteiset tilitoimistopalvelut yhdeltä luukulta! Henkilökohtaista palvelua nimetyiltä ammattilaisiltamme – näin maksimoit laskutettavan työaikasiLupaamme – ensimmäisen kassavirta-analyysimme jälkeen liiketoimintasi tehostuu 10%! Tuloslaskelmat, taseet ja kassavirrat tietysti graafeina ja mittareina. Myyntityösi tulokset näkyvät välittömästi. Vilkaise uutta virtuaalista käyttöympäristöämme – automaatioaste jo 90%. Tilitoimisto Tilipussi ei tuhlaa aikaasi rutiineihin. Tilipussi on Visma Fivaldi kumppani!

  • Taktinen taloushallinto – tukea strategiatyöhön, budjetointiin, myyntiin ja markkinointiin sekä perinteisissä että some-kanavissa.
  • Optimoitu taloushallinto – kirjanpito ongelmat minimissä ja yrityksenne kustannukset kurissa.
  • Lisää rahaa? Kontaktimme eri sijoittajiin ja pankkeihin käytössäsi.
  • Napakat tuloslaskelma-, kassa- ja tasearvioinnit – olkoon kohteena rahoitushakemus, yrityksen arvonmääritys tai johdon tarpeet.
  • Yritysten johtoryhmäkokousten materiaali – selkeät raportit, ydinasiat heti esillä.
  • Talousasiantuntijamme halutessanne mukana johtoryhmässänne – talouspäällikkö-palvelu!
  • EU-, Business Finland – ja Ely-hankkeet/hakemukset, neuvonta ja laadinta.

Olemme auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen. Korkeat osaamisvaatimukset auditoidaan vuosittain. Asiakastyytyväisyys on yksi arvoistamme ja siitä pidämme ehdoitta kiinni. Asiakaskuntamme kokonaisliikevaihto v.2019 oli yli 25 Meur. Annamme reilusti palautetta mitä kannattaisi tehdä jatkossa. Rahoituksen hankinta pankista tai yritystukina –Business Finland, ELY-keskus.

EU-hankkeet ja patentointi ilman ulkopuolista konsultointia onnistuu. Kerro mitkä ovat tarpeenne niin me autamme!

taloushallinto, kirjanpito, tilitoimisto Oulu
Viihtyiset toimitilat.
Tili- ja Isännöitsijätoimisto Tilipussi
Paljon ilmaista parkkitilaa. Mukava kokousympäristö. Tervetuloa!

Taloushallinto – tilitoimistopalvelu, kirjanpito

Arvonlisäverojen laskeminen, viranomaisilmoitukset, verotilin seuranta, raportointi, tilinpäätökset sekä kaiken kattava neuvonta taloushallinnon kysymyksissä – kun yhtiönne tarvitsee lakisääteisen kirjanpidon. Toteutamme sen aina oikein ja ajallaan hyvän tilitoimistotavan mukaisesti lain kirjainta noudattaen yrityksenne edut huomioiden ja uusimpia verosäädöksiä tarkasti seuraten. Käytössämme on eTasku, Visma Fivaldi Pro (aina uusimmat ominaisuudet), V10-toiminnanohjausjärjestelmä (Profio360), Microsoft BI ja Microsoft Flow, Admicom Lite. Hoidamme PK-yritysten kirjanpidon toimialasta riippumatta. Palvelumme skaalautuvat yrityksesi kasvun ja tilanteen mukaan. Meidän asiakkaana voi vain menestyä! 

Taloushallinto – ulkoisena palveluna

Taloushallinnon ulkoistaminen on toimiva ratkaisu, kun se ei kuulu yrityksen ydinliikentoimintaan tai kustannustehokkuuteen halutaan erityisesti panostaa. Myös myyntireskontra ja laskutus hoidetaan jo 80% automaatioasteella, tavoitteena 90% v.2020 loppuun mennessä. Lisäksi veroilmoitukset, ostoreskontra, kustannuslaskenta, tulosraportointi, sopimusasiat, verosuunnittelu, tilinpäätökset, yhtiömuodon muutokset ja yrityksen perustaminen kuuluvat palettiimme. Jos jotain jää puuttumaan se hankitaan! 

Taloushallinto – palkanlaskenta 

Palkkatapahtumien käsittely, maksatus, raportointi, sähköinen arkistointi. Asiakkaan omien järjestelmien yhteensovittaminen palkanlaskentaan. Kaiken hoidamme!

Ota yhteyttä (p. 040 5774864) niin jutellaan lisää. Pyydä hinta vaikka heti tästä!

Kuvaa oma räätälöity paketti ja pyydä sille hinta tästä!

Tilaa valmiiden Startup, Small, Medium ja Large -pakettiemme hinnat ja kuvaukset sähköpostiisi tästä!

Tilipussi – Visma Fivaldi kumppani

Hyötylinkkejä taloushallintoon.

(Tietosuoja- ja Rekisteriselosteet).